Vi Tipsar

Huvudmeny

RSS

Startsidan Kraftum
Kraftum PDF Skriv ut Skicka sidan

Sänka dina elkostnader med Kraftum?

På Kraftums sida kan du jämföra och beräknade dina elkostnader på ett ganska effektivt sätt! Helt kostnadsfritt kan du jämföra alla stora aktörer på den svenska elmarknaden och se vilka priser de tar. Klicka på bilden nedan så får du fram information!

 

Är elen billigare med Kraftum?

Ja egentligen, men Kraftum säljer ju själva inte el. Utan är till för att fram bra el priser åt dig som kund. Det kostar ju inget alls att prova att beräkna sina nya elkostnader så det är bara att testa! Är det dyrare än vad du betalar idag så vänder du bara kappan efter vinden... det hade elbolagen också gjort kan vi garantera!

 

Byta elbolag Kraftum

Detta är smidigt, ofta väntar man med att byta elbolag för att det är krångligt, jobbigt, tar tid och det krävs pappersarbete. Men det är här du får hjälp av Kraftum, de hjälper dig nämligen med bytet så att det blir enklare och smidigare för dig som elkund!

 

Spara med Kraftum?

Som sagt, testa Kraftum genom att göra testberäkningen ovan så får du fram hur mycket du kan spara. Ett tips är även att fråga grannar vad de betalar för sin el och jämför deras elbolag så får du en bra grund för vad elen ska och bör kosta. Naturligtvis kan det vara andra skillnader mellan dig och dina grannar beroende på vilka vanor ni har och hur många det är i hushållet. Oftast går det åt mera el ju fler man är i hushållet.

 

 

Bra Info