Vi Tipsar

Huvudmeny

RSS

Startsidan Telge Energi
Telge Energi PDF Skriv ut Skicka sidan

Om Telge Energi

Telge Energi är svenskägt och man har kunder över hela landet. Bolaget har idag nästan 200 000 kunder och det har ökat stadigt de senaste åren. All el kommer från vindkraft och vattenkraft, och det är på just den punkten Telge Energi är speciella - de är det miljövänliga alternativet. Enligt SKI har Telge Energi Sveriges mest nöjda elkunder för fjärde året i rad!

Som Telge Energi kund bidrar du till att

  • Elmarknaden utvecklas
  • Vindkraft används i större utsträckning
  • Kolkraftverk stängs ner

Och du får

  • Miljövänlig och ren el
  • Enkla och överskådliga fakturor
  • Bra support och ett stabilt och pålitligt elbolag som levererar

Vad kostar elen hos Telge energi, är de billiga?

Telge Energi är billiga, se fullständiga priser här

Telge Energi - Miljövänligt

Ja! Telge Energi arbetar inte alls med kolkraft sedan 2007. Telge är det bästa alternativet för den som vill ha miljövänlig el och en bra och stabil leverantör på samma gång. På Telge går man ut ganska hårt med "blås bort kolkraften" och pikat konkurrenterna. Ingen av elen som Telge Energi tillhandahåller kommer heller från kärnkraftverk.

Omdöme för Telge Energi

Detta är det miljövänliga alternativet. Inte mycket satt snacka om, vill du byta elbolag och värnar om miljön ska du anlita Telge Energi!

Betyg för Telge Energi

Detta är det bästa elbolaget enligt oss. Bra priser. Enda äkta miljövänliga energibolaget. Sveriges mest nöjda kunder i 4 ÅR I RAD! Bäst i test helt enkelt - byt till Telge Energi direkt!

Jan Molin, marknadschef på Telge Energi säger.
Våra större konkurrenter satsar mycket på kampanjer och upprop. Samtidigt fortsätter de att förlita sig, och i vissa fall öka sin satsning, på kolkraft. Det är inte schysst tycker vi. Vi vill med den här kampanjen bidra till debatt och naturligtvis omedelbar omställning till förnyelsebar energi.

 

Bra Info